Cykla runt Mallorca

Kom till Mallorca och upptäck cykelparadiset!

Om du är en cykelälskare kan du inte missa möjligheten att njuta av Mallorca som aldrig förr. Med sitt perfekta klimat, imponerande landskap och välpreparerade rutter är denna ö det perfekta resmålet för cykelälskare.

Här hittar du rutter för alla nivåer, från nybörjare till experter inom området. Du kommer att kunna besöka de pittoreska byarna på ön, beundra dess otroliga utsikt över havet, gå vilse i bergen och upptäcka Mallorcas magi på två hjul.

Mallorca har dessutom ett brett utbud av boende och tjänster som är speciellt utformade för cyklister. Du kan hitta allt från hotell med garage för cyklar, till verkstäder och specialbutiker. Allt designat för att göra din cykelupplevelse oförglömlig!

Om du föredrar att gå med i en grupp finns det många företag som anordnar utflykter och cykelturer runt ön. Du kommer att kunna träffa andra cyklister, upptäcka nya vägar och leva unika äventyr i grupp.

Så tänk inte två gånger och boka din resa till Mallorca nu för att njuta av den bästa cyklingen. Du kommer inte att hitta ett bättre ställe att utöva din passion och upptäcka skönheten på denna underbara ö.

Vi väntar på dig med öppna armar så att du kan uppleva en oförglömlig cykelupplevelse på Mallorca!