altProperty details
Max antal personer: 8
Sovrum: 4
Dubbelsängar: 2
Enkelsängar: 4
Badrum: 2
Poolmått: 8 x 5m
Bokas för minst: 1 week
Boyta: 160 m2
Pool
Trädgård
Grill
Tvättmaskin
Diskmaskin
Mikrovågsugn
WIFI
Satellit TV

Referensnr.: 37    |    Antal personer: 8

Holiday rentals in Mallorca!

Holiday villa to rent in Campanet, Mallorca


Vår Villa 37 ligger fantastiskt beläget mellan Campanet och Selva, i ett lugnt, vackert område omgivet av böljande berg och dalar. Platsen är som gjord för friluftsälskare och inbjuder till vandringar och cykelturer. Flera charmiga byar ligger i närheten och är perfekta utflyktsmål och för att upptäcka den lokala gastronomin och kulturen. Pollensa ligger nära till och är populärt för sitt mysiga torg, bra restauranter och sin söndagsmarknad. Härifrån har man även nära till flera fina stränder i området.
Huset är ett typiskt mallorkinskt lanthus, inrett i traditionell stil med en hemtrevlig och inbjudande känsla. Här finns fyra sovrum, två på varje plan (två med dubbelsäng och två med dubbla enkelsängar) samt två badrum. Allrummet har vedspis och satellit-TV och det stora köket har en generöst tilltagen mathörna. Från köket går man direkt ut till den stora altanen med tak från vilken man har fantastiskt utsikt över poolen och även den omgärdande landskapet. På altanen finns en inbyggd grill och uteplats. Altanen blir snabbt den centrala punkten en huset, då den ger en behaglig svalka under varma eftermiddagar och inbjuder till lässtunder och avkoppling.
Villa 37 är ett perfekt semesterhus för de som söker en lugn semester i en vacker miljö med ett stort utbud av fritidsaktiviteter.

Welcome to your holiday home in Mallorca!
Priser

Pris per vecka 2017:

1189 € Maj & Oktober
1379 € Juni & September
1689 € Juli & Augusti

För att bekräfta er bokning bör 30% av det totala beloppet deponeras, resterande belopp betalas vid ankomst.

Förfrågan om tillgänglighet


Datum (från)*
Datum (till)*


Name*
Email*


Telephone


Meddelande


Valideringskod