Holiday villa to rent in Campanet

Referensnr.:37 Antal personer: 8

ÖVERSIKT & UTRUSTNING

Max. personer 8
4 sovrum
Minimum stay: 1 week
2
Licence n.: ET2728
8 x 5m
Yes
Yes
  • Trädgård
  • Tvättmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Grill
  • Diskmaskin

BESKRIVNING

Holiday rentals in Mallorca!

Holiday villa to rent in Campanet, Mallorca


Vår Villa 37 ligger fantastiskt beläget mellan Campanet och Selva, i ett lugnt, vackert område omgivet av böljande berg och dalar. Platsen är som gjord för friluftsälskare och inbjuder till vandringar och cykelturer. Flera charmiga byar ligger i närheten och är perfekta utflyktsmål och för att upptäcka den lokala gastronomin och kulturen. Pollensa ligger nära till och är populärt för sitt mysiga torg, bra restauranter och sin söndagsmarknad. Härifrån har man även nära till flera fina stränder i området.
Huset är ett typiskt mallorkinskt lanthus, inrett i traditionell stil med en hemtrevlig och inbjudande känsla. Här finns fyra sovrum, två på varje plan (två med dubbelsäng och två med dubbla enkelsängar) samt två badrum. Allrummet har vedspis och satellit-TV och det stora köket har en generöst tilltagen mathörna. Från köket går man direkt ut till den stora altanen med tak från vilken man har fantastiskt utsikt över poolen och även den omgärdande landskapet. På altanen finns en inbyggd grill och uteplats. Altanen blir snabbt den centrala punkten en huset, då den ger en behaglig svalka under varma eftermiddagar och inbjuder till lässtunder och avkoppling.
Villa 37 är ett perfekt semesterhus för de som söker en lugn semester i en vacker miljö med ett stort utbud av fritidsaktiviteter.

Welcome to your holiday home in Mallorca!

Tillgänglighet Kalender

Se pris och tillgänglighet här

BERÄKNA PRIS