Holiday villa to rent in Pollensa

Referensnr.:356 Antal personer: 6

PROPERTY DETAILS

Max. people 6
3
Minimum stay: 1 week
2
Licence n.: VTV0566BAL
Yes
Yes
Yes
  • Trädgård
  • Luftkonditionering
  • Diskmaskin
  • DVD
  • Byte av lakan en gång i veckan
  • Grill
  • Tvättmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Byte av handdukar 2 ggr/vecka

PROPERTY DESCRIPTION

Holiday rentals in Mallorca!

Holiday villa to rent in Pollensa, Mallorca


Vår Villa 356 är det perfekta huset för den som önskar fly undan vardagens stress och rytm! Huset är beläget i den vackra Son March-dalen utanför Pollensa och har fantastisk utsikt över bergskedjan framför. Här finns en njurformad pool med soldäck från vilken man kan ligga och beundra utsikten! Trädgården är väldigt varierad och välskött och har även gräsmatta där barn kan springa och leka. Den väl tilltagna altanen med tak blir snabbt den naturliga träffpunkten! Här kan man inta sina måltider och även bara ta det lugnt med en bok i skuggan under de hetaste timmarna. En bra grill finns förstås också, perfekt för sommarkockar!
Huset är ljust och luftigt och blandar både traditionella drag och mer modernt inflytande med ett lyckat och hemtrevligt resultat. Vardagsrummet har bekväma soffor, TV med satellitkanaler och DVD och mathörna. Köket är rymligt och välutrustat, med gott om skåputrymme. Från köket går man direkt ut till bakaltanen och det mindre förrådet där tvättmaskinen finns. Det finns tre sovrum i villan, ett med dubbelsäng och en suite-badrum, samt två dubbelrum med enkelsängar som delar ett komplett badrum. Alla sovrum har inbyggda garderober och luftkonditionering (på timer, enligt lokala energisparande rekommendationer, från 20h till 6h) som garanterar kvalitetssömn.
Huset är perfekt för de som letar efter ett semesterhus i ett lugnt och naturskönt område nära till bra stränder, restauranter och affärer.

Welcome to your holiday home in Mallorca!

Pris per vecka 2018:

1165 € 17 Mars-4 Maj & 29 Sept-2 Nov
1386 € 5-18 Maj & 8-28 Sept
1633 € 19 Maj - 8 Juni
2235 € 9-29 Juni & 25 Augusti-7 Sept
3151 € 30 Juni-20 Juli
3868 € 21 Juli - 24 Augusti
2703 € 25 Augusti - 7 September
1826 € 8-28 September

För att bekräfta er bokning bör 30% av det totala beloppet deponeras, resterande belopp betalas vid ankomst.

AVAILABILITY CALENDAR

Förfrågan om tillgänglighet

Skicka förfrågan