Holiday villa to rent in Caimari

Referensnr.:350 Antal personer: 6

PROPERTY DETAILS

Max. people 6
3
Minimum stay: 1 week
1
Licence n.: VT/101739
Yes
Yes
Yes
  • Trädgård
  • Tvättmaskin
  • Byte av handdukar 2 ggr/vecka
  • Grill
  • Diskmaskin
  • Städning & byte av lakan en gång i veckan

PROPERTY DESCRIPTION

Holiday rentals in Mallorca!

Holiday villa to rent in Caimari, Mallorca


Vår vackra Villa 350 är belägen mellan byarna Campanet och Caimari och har vackra vyer över fält med mandel- och olivträd. Huset ligger inom gångavstånd till bägge byar och en tredje by, Selva, ligger inom bara några minuters avstånd med bil.
Huset är nybyggt och är väldigt smakfullt inrett med kvalitetsmöbler och mycket naturligt ljus. Detaljer som takbjälkar och stenväggar ger huset extra charm och personlighet. På bottenplan finner vi ett stort och luftigt vardagsrum med mathörna. Här finns bekväma soffor, TV med satellitkanaler och ett tjusigt matbord med stolar. Köket är modernt inrett och har gott om skåputrymme, mathörna och utgång till altan och trädgård. På bottenplan finns också ett sovrum med två sängar och ett badrum med dusch. De övriga två sovrummen finns på övervåningen, liksom ett komplett badrum. Dessa rummen har utgång till en altan med vacker utsikt över det omgärdande landskapet. Huset har fantastiska uteplatser, inklusive den täckta altanen med chill out-möbler, som inbjuder till lata eftermiddagar med lässtunder och avkoppling. Poolen är kantad av en välskött gräsmatta på ena sidan och soldäck/altan på den andra. Här finns bekväma solstolar och möbler. Huset har också en grill.
Villa 350 är ett perfekt alternativ för den som är kräsen i valet av semesterhus och som villa ha lugn och ro, men nära till kulturella aktiviteter och restauranter.

Welcome to your holiday home in Mallorca!


Pris per vecka 2018

1239 € April
1373 € Maj
1716 € Juni
2745 € Juli & Augusti
1747 € September
1341 € Oktober

För att bekräfta er bokning bör 30% av det totala beloppet deponeras, resterande belopp betalas vid ankomst.

AVAILABILITY CALENDAR

Förfrågan om tillgänglighet

Skicka förfrågan